Vacanţă pe tărâmul haiducilor
Ferma Brânduşa vă oferă experienţa vieţii de munte şi relaxarea într-un mediu de basm Transilvănean. Serviciile noastre sunt ideale pentru excursii cu familia, tabere pentru copii, expediţiile iubitorilor de natură şi aventurile haiducilor. Peisajul pitoresc din valea Avrigului este vizibil de la fereastra oricăreia din camerele complexului: Muntele Suru, Vârful Negoiu, Transfăgărăşanul, masivul Moldoveanu.
Despre noi
Din galerie
expeditii montane

  • Persoana contact: Matieş Ioan 0745 277 116
  • Mail: nmaties@yahoo.com

  • La 7 km de oraşul Avrig, de la poalele Munţilor Fagaraşului Pe Valea Avrigului, Jud. Sibiu.
  • 45,71° latitudine N 24, 38° longitudine E, 630m altitudine

  • Coordonate GPS
  • 45° 40.5141 / 24° 27.1144
Parteneri

Călărie

calarie, echitatie, cai

Caii Fermei Brânduşa fac parte din echipa ce se asigură de bună dumneavoastră dispoziţie. Călăria alături de caii fermei Brânduşa este plăcută şi relaxantă, ideală pentru amatori sau cei care nu au mai practicat acest sport.

Atracţii turistice

trasee,tabere, tabere calarie

Zona pitorească din aproprierea Pensiunii Brânduşa oferă numeroase puncte turistice ce merită vizitate. Un tărâm Românesc de basm, cu piscuri înalte şi căderi de apă, reprezintă o regiune ce oferă turiştilor posibilitatea să întâlnească frumuseţea montană. Oriunde îţi arunci privirea ţn această zonă este o delectare pentru ochi, iar în cele ce urmează vă prezentăm cele mai populare atracţii.

Mâncare

cazare Avrig

Restaurantul Fermei Brânduşa realizează cele mai gustoase preparate tradiţionale. Toate aceste preparate se pot servi în incinta restaurantului Brânduşa.