Prezentarea Complexului Brandusa

Complexul Brandusa este situat intr-un peisaj pitoresc Transilvanean pe Valea Avrigului din judetul Sibiu.
Pentru a ne asigura ca ai o sedere cat mai placuta la noi, iti punem la dispozitie multiple posibilitati de cazare, iar in incinta complexului vei gasi si un restaurant, o piscina in aer liber, o ferma de cai si un salon de evenimente.

Cazare

Iti punem la dispozitie camere duble, camere de 3 locuri, camere de 4 locuri, un apartament cu 2 camere si 5 cabanute. Pentru taberele de copii avem disponibila si o camera cu 14 paturi.

Calarie

Organizam tabere de calarie pentru copii si pentru adulti, excursii calare de pana la 300 km, calarie cu obstacole si calarie recuperatorie pentru grupurile organizate.

Team Building-uri

Numarul mare de camere, salonul de evenimente, piscina in aer liber si celelalte facilitati pe care vi le punem la dispozitie fac din Complexul Brandusa locatia ideala pentru organizarea Team Building-urilor.

Tabere

Organizam tabere de calarie pentru copii dar si pentru adulti. Pe langa taberele de calarie, pentru copii oferim si Tabere la Ferma, unde cei mici vor desfasura activitati specifice vietii la ferma.

Salon Evenimente

Cu o capacitate de pana la 350 de locuri, salonul nostru este ideal pentru nunti, botezuri si alte evenimente speciale din viata ta, dar si pentru evenimente corporate.

Piscina

Va asteptam cu drag la noua noastra piscina in aer liber cu apa incalzita, spatiu amenajat pentru copii, bar si terasa.

Cele mai gustoase preparate

Restaurantul Complexului Brandusa va asteapta cu cele mai gustoase preparate traditionale pregatite pentru a satisface toate gusturile.

Loc de joaca

Complexul Brandusa dispune de un loc de joaca pentru copii unde acestia se pot juca si isi pot consuma energia in timp ce dumneavoastra va bucurati de piscina sau faceti plaja pe sezlonguri.

Ferma de animale

La ferma de cai a Complexului Brandusa puteti participa sau asista la activitatile specifice zonei rurale precum adaparea si tesalarea cailor sau curatenia in boxele animalelor.

Tir cu arcul

Daca esti mai aventurier din fire, te asteptam la o partida de tir cu arcul, de aruncat cutite la tinta sau de calarie pe trasee montane.

Tenis de masa

Am pregatit si o masa de tenis pentru iubitorii acestui sport. Fie ca esti profesionist sau amator, tenisul de masa este intotdeauna o activitate placuta si distractiva.

Cele de mai sus sunt doar cateva din activitatile de care va puteti bucura la Complexul Brandusa. Va asteptam sa descoperiti experienta vietii de munte si relaxarea pe taramul haiducilor!

Va asteptam cu drag la Complexul Brandusa!